Skip to main content
 • Hoeveel digitale technologie
  ziet u in dit plaatje?

  Natuurlijk gaat het over de patient en de behandelaar, arts of verpleegkundige.
  De impact van medische, informatie en communicatie technologie wordt steed groter
  en bepaald in toenemende mate de kwaliteit van de uitkomst van de behandeling.
 • We bouwen geïntegreerde oplossingen
  die uw zorg digitaal ondersteunen.

  Het begint met een functionele en snelle werkplek.
  Applicaties die naar verwachting werken en geïntegreerd bijdragen
  aan uw diagnostiek, behandeling of verpleegkundige proces.
  Zodat uw patiënten sneller en beter geholpen zijn.
  De rest is ondergeschikt.

Onze waarde voor U

Implementeren van nieuwe technologie in de zorg gaat niet alleen over hardware and software. Het gaat ook over nieuwe werkwijze voor gebruikers, verwachtingen in ondersteuning en toegenomen effectiviteit, over betere performance. Daarnaast moeten beheerders en de beheer-organisatie vaak wennen om de opgeleverde systemen in bestaande structuren en bekende processen te integreren. Nxtmed begrijp dit als geen ander en ondersteund u bij al deze aspecten. Omdat we dat in onze jarenlange ervaring geleerd hebben.

Professioneel Turn-key opleveren

Iedere lid van ons team is een specialist op zijn gebied. Allemaal hebben ze meerjarige ervaring met de bijzonderheden van een zorgomgeving. We hebben deze ervaring opgedaan in meerdere grote ziekenhuizen in nederland. 

Oor voor het Huis

Nxtmed heeft veel ervaring bij implementatie van trajecten in de 24x7 operatie van ziekenhuizen. We maken afspraken over de impact op de zorg vooraf en houden ons daaraan. Het primair zorgproces is ook onze zorg.

Programma management

Voorspelbaar en controleerbaar ontwerpen, bouwen en implementeren waarbij er oog is voor de bestaande expertise en technologieën in huis. Change en risico management staan hoog in het vaandel. Niet op papier maar in gedrag en houding van onze mensen. We nemen u daarin mee.

Managed services

Naast nieuwbouw en programma management beheerst Nxtmed alle facetten van operations management van Medische Informatie en Communicatie Technologie disciplines. In de vorm van nazorg maar ook regulier operationeel en tactisch beheer.

Maak een afspraak

Bel +31645678200

Datum Afspraak

Onze disciplines

Al sinds enkele jaren proberen we complementair te zijn aan de aanwezig competenties en disciplines in de beheerorganisatie van het ziekhuis. We ‘brengen’ ontwerpers en bouwers aan tafel en werken graag binnen een gegeven doelstelling en architectuur. Indien nodig kunnen we ook op dat vlak ondersteuning bieden.

Onze referenties

Nxtmed heeft zijn sporen verdient in de zorg. We hebben de laatste grote en complexe traject succesvol afgerond bij zowel academische als reguliere ziekenhuizen.

Infrastructuur traject

Catharina Ziekenhuis
Eindhoven 2017-2018

Naar aanleiding van de fusie van Orbis en Atrium; opdracht voor integratie van organisatie en techniek voor ICT operations. Sap ISH MED, werkplekken, infrastructuur en telefonie.

Zuyderland MC
Heerlen/Sittard 2015-2016

Beter 2.0, implementatie van EPIC, Werkplek platform en

alle infrastructuur.
Radboudumc
Nijmegen 2010-2014

Oracle ERP upgrade en gedeeltelijke her-implementatie

VUmc
Amsterdam 2012

Adviestraject rondom werkplek inrichting

CWZ ziekenhuis
Nijmegen 2014